Nukkekoti -lehti

Nukkekoti -lehti on yhdistyksen viisi kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehti. Noin 40-50-sivuinen lehti sisältää artikkeleita, ohjeita, kirja- ja näyttelyarvioita sekä tietenkin runsaasti kuvia taitavien tekijöiden miniatyyreistä. 

Lehti postitetaan kaikille jäsenille kotiin ja lisäksi sitä on saatavilla yhdistyksen pöydästä nukkekotimarkkinoilla. Vanhempia numeroita voit tilata vasemman reunan välilehdeltä Vanhat lehdet.

Vuoden 2021 numerosta 4 eteenpäin hallituksen lehtitiimi alkoi toimittamaan jäsenlehteä. 

Tiimissä ovat Paula Kymäläinen päätoimittajana 

sekä lehtiavustajana Teija Hämälä ja Jaana Nykvist-Pekkarinen.

Taittajan toimi Eveliina Piispanen.

Nukkekoti-lehti ottaa erittäin mieluusti vastaan jäsenten ehdotuksia lehtijutuiksi! Ehdota meille vaikkapa juttuja projekteistasi, matkakertomuksia, ohjeita, näyttelyarvioita ja -ilmoituksia. Koska tarvitsemme jonkin verran aikaa toimittaa jutut, pyydämme ehdotukset ja juttuluonnokset alla oleviin päivämääriin mennessä. Jos haluaisit, että me tulemme kuvaamaan projektisi, lisää vielä muutama viikko lisäaikaa! 

Otathan huomioon omissa kuvissasi, että painolaatuiset kuvat poikkeavat vaatimuksiltaan hieman muista, esimerkiksi netissä julkaistavista kuvista. 

Nukkekoti-lehden 

ilmestymisaikataulu 2023


Lehti 2/2023

Aineisto toimitettava 5.3.2023 mennessä. 

Lehti ilmestyy huhti-toukokuun vaihteessa. 


Lehti 3/2023

Aineisto toimitettava 21.5.2023 mennessä. 

Lehti ilmestyy heinäkuun lopulla. 


Lehti 4/2023

Aineisto toimitettava 30.7.2023 mennessä. 

Lehti ilmestyy syyskuun puolivälissä. 


Lehti 5/2023

Aineisto toimitettava 15.10.2023 mennessä. 

Lehti ilmestyy joulukuun alussa. 

Jäseniltä tulee toisinaan palautetta Nukkekoti-lehden saapumattomuudesta - joskus hyvinkin myöhään lehden ilmestymisen jälkeen. 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Nukkekotiyhdistyksen hallitus teki 4.10.2018 päätöksen, että puuttuvasta lehdestä tulee ilmoittaa ennen seuraavan lehden ilmestymistä jäsenrekisteriin (jasenrekisteri@nukkekotiyhdistys.fi). Jokaisessa lehdessä on seuraavan lehden ilmestymisaikataulu, jotta lehteä osaa odottaa tiettyyn aikaan saapuvaksi. Myös yhdistyksen some-kanavilla tiedotetaan lehden julkaisusta. Jos ilmoituksen puuttuvasta lehdestä tekee vasta seuraavan numeron ilmestymisen jälkeen, puuttuvan lehden halutessaan tulee maksaa irtonumeron ja mahdollisen postituksen hinta.