Etäkursseja keväälle 2023

9.4.2023

Nukkekotiyhdistys järjestää tälle keväälle kaksi mielenkiintoista etäkurssia!


Keskiviikkona 26.4.2023 klo 18-20:30 Nukkekodin lastenvaunut/nukenvaunut

Kurssin aikana tehdään Leea Lehelmän ohjaamana lastenvaunut tai sama pienessä koossa eli nukenvaunut. Osallistuja voi päättää itse kumman koon valitsee. Ohjaaja tekee lastenvaunut, jotta kurssilaisten on helpompi seurata kurssia. 

Ilmoittautumiset kurssille https://www.nukkekotiyhdistys.fi/etakurssit/  mahdollisimman pian ja viimeistään pe 21.4. mennessä. Kurssi on jäsenille ilmainen ja muille kurssi maksaa 5e. 


Tiistaina 2.5.2023 klo 18-20:30 Rautalankapuu

Tällä kertaa teemme kurssilla pienen rautalankapuun, jonka tekemistä opastaa Hannele Lemmetyinen. Puun tekemiseen tarvitset n.0,50mm paksuista rautalankaa, pikaliimaa ja kapeakärkiset linjapihdit (ja sivuleikkurit langan katkaisemiseen)


Ilmoittautumiset kurssille https://www.nukkekotiyhdistys.fi/etakurssit/  mahdollisimman pian ja viimeistään pe 28.4. mennessä. Kurssi on jäsenille ilmainen ja muille kurssi maksaa 5e. 

Kurssit pidetään Teams-ohjelmalla. Kursseille ilmoittautuneille lähetetään kurssilinkki, tarvike- ja työvälineluettelo sekä ohjeet noin 3 pv ennen kurssia.  Et tarvitse erillistä Teams-ohjelmaa, vaan voit osallistua kurssille selaimen kautta. Kurssi tallennetaan ja kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään erillinen linkki tallenteeseen. Se on mahdollista katsoa milloin tahansa ja niin monta kertaa kuin on tarvetta. 


Tervetuloa mukaan!